30 mei 2022

Omwille van de ons aller gekende corona-perikelen kon ons traditionele zomerfeest de voorbije twee jaar niet doorgaan. Het doet dan ook ontzettend deugd ons Zomerfeest – editie 2022 – te mogen aankondigen! Naar goede gewoonte organiseren we dit feest op de laatste woensdag van het schooljaar, op 29 juni van 14u tot 17u, opdat we de zomervakantie met een knal kunnen inzetten. Ook wij voelen een gezonde dosis knaldrang.

Elk jaar is er een thema waarrond wij werken. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om onze ateliers voor te stellen. Het lijkt ons dan ook een uitgelezen kans om jullie eens van dichterbij te laten kennismaken met onze atelierwerking.

De verschillende ateliers: kleiatelier (aan de slag met klei), moestuinatelier (nestgelegenheid maken voor insecten) , fairplayatelier (voetbaltoernooi), ouderatelier (standje met info. over hun werking), paardenatelier, HAPPY HAIR TIME (Kapgewenning, haarverzorging/advies,…) zullen op hun eigen creatieve manier hun atelier ‘in beeld’ brengen.

Bij een feest hoort natuurlijk ook de nodige kinderanimatie o.a.: grime, hennatattoo, armbandjes maken, kleurwedstrijd, springkasteel, … Voor elk wat wils.

Praktische informatie:

  • Adres: Berg 8, 9950 Lievegem – Waarschoot
  • Inkomprijs:
    • Volwassenen en kinderen + 12 jaar: 6.50 euro
    • Kinderen (t.e.m. 12 jaar): 5 euro
  • Inschrijven kan t.e.m. woensdag 15 juni. Graag een seintje indien jullie graag aanwezig zijn via:

We kijken er alvast naar uit jullie te ontmoeten!!